دسته بندی ها

خشکسالی و کمبود منابع آبی از عوامل کاهش سطح کشت زعفران قائنات

خشکسالی و کمبود منابع آبی از عوامل کاهش سطح کشت زعفران قائنات

فرهاد فلاحتی در گفت‌وگو با خانه ملت درباره وضعیت تولید زعفران در کشور،گفت: امسال سطح زیرکشت زعفران قائنات بر اثر خشکسالی و مشکلات منابع آبی افزایش پیدا نکرده است اما با توجه به کیفیت بالای زعفران قائنات مباحث فروش و صادرات نسبت به گذشته رشد فزاِینده تری داشته است.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فروش زعفران قائنات بنام دیگر شهرها نشان از ضعف نظارتی دارد، تصریح کرد: برای جلوگیری از تقلب در برندسازی زعفران می‌بایست، نظارت ویژه بر برندسازی زعفران بر مبنای محل تولید طلای سرخ در دستورکار قرار گیرد.

فلاحتی افزود: شرایط استحصال زعفران قائنات از مزرعه تا بازارمشخص است بنابراین وزارتخانه‌های جهادکشاورزی وصنعت و معدن و تجارت باید بر طبق مناطق تولید زعفران در کشور، محصولات را برندسازی کنند تا محصولات برطبق مبداء تولید به فروش بروند.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه برمبنای کیفیت زعفران باید نرخ طلای سرخ تعیین شود، یادآور شد: زعفران باید بر مبنای محل تولید برندسازی شود تا مصرف‌کننده طبق سلیقه‌ای که دارد محصول را در سبد خریدش قراردهد./


برچسب ها : خشکسالی کمبود منابع عوامل زعفران قائنات

خشکسالی و کمبود منابع آبی از عوامل کاهش سطح کشت زعفران قائنات

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

خبرهای تازه