دسته بندی ها

تاکو با فلفل هالوپینو؛ غذایی برای درمان آلرژی فصلی

تاکو با فلفل هالوپینو؛ غذایی برای درمان آلرژی فصلی

۵۹۴۷۶۷

۵۱۵۹  بازدید

مجله سرآشپز - نگین نورخدایی: هالاپینو، یک نوع فلفل تند سبزرنگ مکزیکی است، ولی گاهی می گذارند تا قرمز رنگ شود. آب هالاپینو داروی آلرژی های فصلی و دیگر مشکلات تنفسی است.


مواد مورد نیاز


راسته گوساله: 200 گرم پیاز (مکعبی خردشده): 1 عدد سیر (خردشده): 2 حبه گوجه فرنگی (مکعبی خردشده): 1 عدد فلفل دلمه ای سبز (خلالی خردشده): 1 عدد کاهو (برگ برگ یا خردشده): 2 برگ فلفل هالوپینو: (ریز خردشده): 5 گرم نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم روغن زیتون: به میزان لازم آرد: 1 پیمانه بیکینگ پودر: یک دوم ق چ آب: یک چهارم پیمانه کره (به دمای محیط رسیده): 5 گرم روغن مایع: به میزان لازم  تاکو با فلفل هالوپینو: غذایی برای درمان آلرژی فصلی


روش پخت


1.    گوشت را به نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.


2.    برای تهیه نان ترتیلا: آرد و بیکینگ پودر را داخل کاسه ای ریخته و با هم الک کنید. بعد آب و کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود که حالت چسبندگی نداشته باشد. خمیر را درون ظرفی قرار دهید و روی آن را با دستمال آشپزخانه (یا حوله ای) بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به کمک مقداری آرد و وردنه به شکل دایره ای با قطر 15 سانتی متر باز کنید. تابه ای را که با مقداری روغن مایع چرب شده، روی حرارت قرار دهید و دو طرف هر خمیر را درون آن سرخ کنید. نان های ترتیلا را از وسط روی یکدیگر قرار دهید و در سینی فر

چیده و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا خشک شود.


3.    برای تهیه سس سالسا؛ پیاز، سیر، گوجه فرنگی، فلفل هالوپینو و فلفل دلمه ای را همراه با نمک، فلفل و روغن زیتون درون ظرف نسوزی بریزید. سپس آن را در سینی فر بریزید و در طبقه وسط فر از قبل با دمای 200

درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 دقیقه بپزید.


4.    تابه چدنی را روی حرارت بالا قرار داده و مقداری روغن مایع درون آن بریزید. بعد گوشت را به آن افزوده و به مدت 5 دقیقه گریل کنید.


5.    استیک آماده شده را در خلاف جهت خط های گوشت برش دهید.


6.    نان ترتیلا را درون ظرفی قرار دهید و روی آن کاهو، برش های استیک و سس سالسا را بریزید.


برچسب ها : هالوپینو غذایی درمان آلرژی

تاکو با فلفل هالوپینو؛ غذایی برای درمان آلرژی فصلی

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

خبرهای تازه

داغ ترین اخبار