دسته بندی ها

فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی

فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی

۵۹۴۷۸۲

۷۷۳۷  بازدید

با به کارگیری این نکات، آشپزی برایتان راحت تر خواهد شد.

مجله سرآشپز: با به کارگیری این نکات، آشپزی برایتان راحت تر خواهد شد.

 فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی

•    اگر هنگام گذاشتن هویج در یخچال سر آن را ببرید؛ مدت بیشتری تازه می ماند و پلاسیده نمی شود.


•    خش های ظرف های شیشه ای را می توانید با خمیر دندان صیقل داده و محو کنید.


•    اگر آب گوشت را قبل از پخت بگیرید، هنگام پختن (به خصوص به شیوه بیفتک) کمتر سفت می شود. همچنین اگر روی گوشت مخلوط سرکه و روغن زیتون بمالید و به مدت 2 ساعت داخل یخچال بگذارید، بهتر ترد می شود.


•    اگر می خواهید طعم گوجه فرنگی در حین پخت حفظ شود، یک دوم قاشق چایخوری شکر به آن اضافه کنید.


•    گذاشتن مقداری جوش شیرین در یخچال باعث می شود که بوی بد آن از بین برود.


•    اگر می خواهید زمان نگهداری موز بیشتر شود، باید آن را در ورق آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.


•    اگر می خواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را 12 ساعت در آب نمک خیس کنید. سپس بشکنید.


برچسب ها : آشپزی

فوت و فن های به درد بخور برای آشپزی

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

خبرهای تازه

داغ ترین اخبار