دسته بندی ها

طرز تهیه و درست کردن ماقوت

طرز تهیه و درست کردن ماقوت

 طرز تهیه و درست کردن ماقوت

طرز تهیه و درست کردن ماقوت

مواد لازم برای ماقوت :

آب  2 لیوان ( 2 پیمانه )  نشاسته گل  2 قاشق غذاخوری  شکر  1/3 لیوان  گلاب   1/4 لیوان زعفران به میزان لازم

طرز تهیه ی ماقوت :

به نظر من ماقوت خوب اونی است که مثل مسقطی کدر نباشد بلکه مثل ژله شفافیت داشته باشد و قوام ماقوت هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشد.
آب را بگذارید جوش بیاید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان شود.
نشاسته حل شده را کم کم و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.

اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله می شود.
چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.
حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.

در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید.
اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید.
وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده است.


برچسب ها : ماقوت

طرز تهیه و درست کردن ماقوت

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

جستجو های اخبار روز

خبرهای تازه

داغ ترین اخبار