دسته بندی ها

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج مرحله به مرحله

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج مرحله به مرحله

در این مطلب میخوام طرز تهیه یه غذای خوشمزه و خوش قیافه رو بهتون یاد بدم که از مرغ و اسفناج رول شده و طعم دار شده با سس گوجه درست میشه. در صورتی که اسفناج دوست دارین، پیشنهاد میکنم تا اسفناجاتونو بخرین و حتما درستش کنین که از پختن و خوردنش نه تنها پشیمون نمیشین بلکه این غذا میشه پای ثابت برنامه غذاییتون …

رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج

مواد لازم برای تهیه رول مرغ و اسفناج ۱ عدد سینه مرغ ۱۰۰ گرم اسفناج پخته ۲ قاشق غذاخوری خوری پیاز داغ ۲ عدد گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق مرباخوری سیر رنده شده نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه رول مرغ و اسفناج

مواد لازم برای تهیه رول مرغ و اسفناج

مراحل تهیه رول مرغ و اسفناج

اول از همه سینه مرغ رو از وسط به دونیم کرده و دو طرف هر دو نیمه اش رو به نمک، فلفل و سیر رنده شده  آغشته کرده و بعد میکوبیمشون. حالا بهتره تا برای یک شب تا صبح بذاریم تا مرغ تو یه ظرف دربسته داخل یخچال بمونه و مزه بگیره.

کوبیدن گوشت

کوبیدن گوشت

اسفناج پخته رو با پیاز داغ و کمی روغن تفت میدیم.

تفت دادن اسفناج و پیاز داغ

تفت دادن اسفناج و پیاز داغ

حالا نیمی از مخلوط اسفناج رو روی هر  کدام از دو تکه از مرغ مثل تصویر پخش میکنیم.

گذاشتن اسفناج روی مرغ

گذاشتن اسفناج روی مرغ

بعد خیلی با دقت مرغ رو رول میکنم.

پیچیدن مرغ

پیچیدن مرغ

برای اینکه رول مرغ هنگام پخت باز نشه و یا موادش بیرون نریزه مثل تصویر با نخ مخصوص آشپزی دور تا دورش رو میبندیم.

بستن مرغ

بستن مرغ

حالا دو تا رول مرغ رو داخل ماهیتابه ای که کمی روغن داخلش ریختیم میذاریم و همه اطرافش رو سرخ میکینم و بعد در ماهیتابه رو میذاریم تا مرغ با حرارت ملایم کمی بپزه.

سرخ کردن رول مرغ

سرخ کردن رول مرغ

حالا مرغ هارو در میاریم و داخل همون روغن رب گوجه، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.

تفت دادن مواد سس

تفت دادن مواد سس

حالا پوره دو عدد گوجه فرنگی و نصف لیوان آب رو هم به رب سرخ شده اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط میکنیم.

اضافه کردن گوجه و آب

اضافه کردن گوجه و آب

حالا رول ها رو داخل سس گذاشته و در ماهیتابه رو میذاریم و اجازه میدیم تا مرغ ها برای مدت نیم ساعت با حرارت ملایم مغز پخت شده و علاوه بر این سس هم تنگ آب بشه.

جا افتادن سس

جا افتادن سس

حالا رول های مرغ و اسفناج خوشمزه ما آماده سرو هستن … نوش جان

رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج

اینم یه نما از برش زده شده رول خوشمزمون …

رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج

مسیر: دونفره » آشپزی » طرز تهیه رول مرغ و اسفناج مرحله به مرحله


برچسب ها : اسفناج مرحله مرحله

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج مرحله به مرحله

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

خبرهای تازه

داغ ترین اخبار