دسته بندی ها

طرز پخت و تهیه خورش گردو

طرز پخت و تهیه خورش گردو

 طرز پخت و تهیه خورش گردو

طرز پخت و تهیه خورش گردو

در این مطلب برای شما نحوه ی درست کردن یک خورشت خوشمزه با استفاده از گردو را آموزش می دهیم.

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 1:30

 

مواد مورد نیاز برای 4 نفر :

 گوشت گوسفندی (خردشده) 300 گرم  گردو (4 پرشده)  300 گرم  پیاز (نگینی‌ خردشده)  1 عدد  رب انار ملس یک‌ دوم پیمانه زرشک 2 قاشق سوپخوری فلفل 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه خورش گردو :

داخل قابلمه ای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و 2 پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.

گردو را با مقداری روغن تفت دهید.

رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.


برچسب ها :

طرز پخت و تهیه خورش گردو

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

جستجو های اخبار روز

خبرهای تازه

داغ ترین اخبار