دسته بندی ها

طرز تهیه ی شیربرنج ترکیه ای (سوت لاچ)

طرز تهیه ی شیربرنج ترکیه ای (سوت لاچ)

 طرز تهیه ی شیربرنج ترکیه ای (سوت لاچ)

طرز تهیه ی شیربرنج ترکیه ای (سوت لاچ)

مواد لازم برای سوت لاچ :

 برنج  نصف پیمانه ی پلوپز شیر   4 لیوان شکر   یک لیوان  وانیل  یک بسته نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ یک عدد آب  یک استکان برای حل کردن نشاسته ذرت

طرز تهیه سوت لاچ :

من از شب قبل این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب زیاد حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مانند شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس 4 لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر می گذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت می شود ولی به نظر من بهتر است نصف شیر بماند.

سپس وانیل را هم اضافه می کنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان آب مخلوط می کنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم (با این کاسه های من 4 یا 5 تا می شود )

و بعد داخل سینی فر کمی آب می ریزیم و کاسه ها را پر کرده و می چینیم داخل آن و بعد با دمای 180 درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای دلخواه تزئین کنید.

این سوت لاچ بسیار خوشمزه است امتحان کنید.


برچسب ها : شیربرنج ترکیه

طرز تهیه ی شیربرنج ترکیه ای (سوت لاچ)

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

خبرهای تازه

داغ ترین اخبار